Case Chantals Pyjama Party

Chantals Pyjama Party is een unieke samenwerking tussen &C, RTL en Ad Alliance: een gigantisch slaapfeest met live optredens en 30.000 bezoekers. Nooit eerder waren een tv-format en een tweedaags event zo synergetisch met elkaar verbonden. Normaal gesproken logeert Chantal bij ánderen, maar voor deze keer nodigde zij artiesten en publiek bij haar uit om in Ziggo Dome een ultieme Pyjama Party te vieren. Chantals Pyjama Party is een doorvertaling van een sterk merk én personality in één groots, ludiek event met inzet van de complete mediamix.

De passende partners maakten Chantals Pyjama Party als merk compleet: zo konden bezoekers in een limited edition partypyjama van de HEMA in stijl naar het event en steunden ze met deze aankoop tegelijkertijd het Prinses Maxima Centrum. Andere partners zagen we op de Pyjama Party terug in diverse activaties en sampling. Ook werd er verbinding gezocht met verschillende media-partners om via radio, print en online de fans te activeren. De campagne werd compleet gemaakt door de inzet van het &C magazine, om ook via hen de doelgroep te bereiken.

Het event scoorde een beoordeling van 8,9. Ook zou 97 procent van de bezoekers het event aanraden aan vrienden en familie. Hun overkoepelende reactie was: ‘Geweldig, volgend jaar weer?’.

Neem contact op voor meer informatie.