Case KPN Vallen & Opstaan

Op een authentieke, innovatieve wijze de zakelijke doelgroep in het hart raken: dat is het doel van de podcastserie Vallen & Opstaan. Een succesvolle samenwerking tussen Ad Alliance (vanuit voormalig Adfactor) en Dag & Nacht voor KPN! De podcastserie verdiende een bekroning voor de Grand Prix Content Marketing en een nominatie voor de Brand Story Award bij de Dutch Podcast Awards 2019.

Elke aflevering spreekt host Vincent Reinders met ondernemers van bekende en minder bekende bedrijven. Over hun ochtendrituelen, hoop en angst, succes en falen, vallen en weer opstaan. Je hoort onder andere de verhalen van Boris Veldhuijzen van Zanten van The Next Web, Mark de Lange van Ace & Tate en rapper/CEO Vincent ‘Jiggy Djé’ Patty. Hieronder luister je naar de aflevering met Jiggy Djé.

De host Vincent Reinders is een man die de fijne kneepjes weet van ondernemen. In 2011 won hij de prijs voor Startup van het Jaar met zijn muziekbedrijf 22tracks. Later belandde hij in de horecawereld met een eigen dj-café genaamd Radio Radio aan het Amsterdamse Westergas-terrein.

De podcastserie is tussentijds vernieuwd voor een tweede seizoen, ook te beluisteren via de website van KPN.