Case Verstegen Spice Blend

Terug naar overzicht

In 3 afleveringen van de Spice Blend Battle ontdekken de broertjes Gottlieb, bekende chefs van 24Kitchen, de oneindige variatie van de Original Spice Blends van Verstegen.

Voor menig kookliefhebber met weinig tijd is het soms lastig om wéér iets nieuws te bedenken voor het wekelijkse menu. Noodles met groenten, nasi met kip of toch een Italiaanse pasta? Met de Original Spice Blends van Verstegen maak je van elk vertrouwd gerecht weer een verrassend gerecht.

In samenwerking met 24Kitchen bedacht BrandDeli Partnerships het concept ‘De Spice Blend Battle’. Twee identieke chefs krijgen één Verstegen Original Spice Blend én de opdracht om allebei een ander gerecht te maken. Hierdoor wordt de doelgroep van Verstegen geïnspireerd om met 100% natuurlijke kruidenblends de dagelijkse maaltijd speciaal te maken.

De campagne zorgt voor awareness met betrekking tot de gehele productrange van de Verstegen Original Spice Blends. Een strategische on-air distributie, met volledige 120” versies op 24Kitchen en 45” cut-downs breed in het RTL BrandDeli-netwerk, zorgt voor optimaal bereik en verhoging van awareness onder de doelgroep vrouwen 25-54 jaar.

Ga naar 24kitchen.nl/verstegen voor meer inspiratie!