OnlineTwitter

Twitter is ‘what’s happening’: Gebruikers bezoeken Twitter met een ontdekkende mindset en zijn hiermee actief op zoek naar actuele informatie of content binnen hun interessegebieden. Twitter verbindt jouw merk met deze receptieve doelgroepen bij het lanceren van een nieuw product, oplossing, merkboodschap, video of app. Ook voor verbinden aan events, domeinen of gebeurtenissen is Twitter de ideale partner. Twitter biedt vele mogelijkheden om jouw doelgroep op een unieke manier te bereiken; twee
hiervan zijn Twitter Amplify en Twitter Take Over.

Twitter Amplify
Twitter Amplify biedt jou de kans om pre-rolls in te zetten bij clips van premium publishers in het netwerk van Twitter. Dit kan op hele uiteenlopende content:
van grote events als het WK Voetbal tot speciale dagen als Black Friday en kerst. Maar je kunt ook slim inspelen op trends als duurzaamheid en food. Met de inzet van Twitter Amplify verbind je jouw merk aan wat jouw doelgroep belangrijk vindt!

Twitter Take Over
Met de Twitter Take Over wordt je merk gezien door iedereen die Twitter bezoekt. De combinatie van een Timeline Take Over en een Trend Take Over zorgt ervoor dat jouw merk 24 uur lang op de twee meest prominente plaatsen op Twitter te zien is: helemaal bovenaan de timeline (vaste positie) en bovenaan het ontdek tabblad.

Product Doelgroep Inzet Tarief
Twitter Amplify (pre-roll ad) Samenstelling o.b.v interesse 1.000.000 pre-roll views (vanaf) € 10.000 (vanaf)
Twitter Take Over Iedere bezoeker gedurende 24 uur 3.000.000 trend impressies &
1.000.000 tweet impressies
€ 8.320

Door Twitter in te zetten in je campagne zorg je voor een maximale impact op merkbekendheid, merkvoorkeur en aankoopintentie. Meer weten?
Neem contact op met jouw contactpersoon bij Ad Alliance.

Laat je inspireren hoe jij deze inkoopvorm kan inzetten.

Meer inspiratie

Lay’s x Twitter

Bekijk ook deze gerelateerde informatie.

Ratecard

Ratecard

Onze kennis en kunde zetten wij graag voor je in: van impactvolle bereikscampagnes tot creatieve influencers die een specifieke doelgroep bereiken. Bekijk ons productaanbod.