OnlineVideo: Audience targeting

Terug naar overzicht

Met audience targeting is het mogelijk om een video campagne op een specifieke doelgroep te richten. Op basis van jouw targeting wens op online video zetten we de juiste data in, dat maakt dat we nog beter de juiste consument kunnen bereiken. We maken hierbij gebruik van gepersonaliseerde data (met consent) en contextuele modellen. De contextuele modellen maken het mogelijk om content toe te wijzen aan relevante doelgroepen.

Je kunt op 3 manier bij ons inkopen:
1. Op basis van leeftijd en geslacht (sociaal demografisch). Kies een passende doelgroep en wij zetten onze data om die doelgroep zo goed mogelijk te bereiken.
2. Op basis van een thema (bv automotive, sport, zakelijk of entertainment). Wij zorgen ervoor dat jouw campagne in de juiste context wordt uitgeleverd.
3. Op basis van specifieke wensen (zoals locatie of interesse) Deze optie gaat altijd in overleg en o.b.v. de mogelijkheden.

In 2022 gaan we verder met het verbeteren van onze data. Volgende stap is contextuele data op basis van weekdag, device en tijdstip

Inkoopmogelijkheden

Sturing

Met Run of Site Broadcast en Run on Site Publisher, kies je tegen een toeslag zelf de content/websites waar jouw uiting wordt vertoond.

Run of siteIndex
Broadcaster125 o.b.v. Run of Broadcaster
Publisher125 o.b.v. Run of News

Capping

Campagnes worden standaard zonder frequency cap ingezet.

CappingIndex
cap <5115

Technische Targeting

We bieden de volgende technische targetting opties aan:

Technische TargetingIndex
Device125
Geo125
Time125
Position150

Audience Targeting

Met audience targeting is het mogelijk om een video campagne op een specifieke doelgroep te richten. Dit is mogelijk op basis van leeftijd en geslacht (sociaal demografisch), thema’s en specifieke wensen (zoals locatie of interesse). Daarbij maken we ook gebruik van contextuele modellen; deze maken het mogelijk om content toe te wijzen aan relevante doelgroepen.

Targeting optieIndex
Sociaal demografisch115
Thema115
Customop aanvraag

Sociaal demografisch:

18-34 jaarV 18-34 jaarM 18-34 jaar
25-54 jaarV 25-54 jaarM 25-54 jaar
18-54 jaarV 18-54 jaarM 18-54 jaar

Voorbeelden thema’s: Automotive, Nieuws, Zakelijk, Entertainment

 

Bekijk ook deze gerelateerde informatie.

Ratecards

Online Video

Ad Alliance biedt jou het grootste lokale Online Videonetwerk van Nederland. Onze premium videocontent bereikt wekelijks maar liefst 65% van alle Nederlanders. In te...

Online

Video: Producten

Ad Alliance biedt jou het grootste lokale Online Videonetwerk van Nederland. Wij bieden zowel Instream Video als Bumper Ads als Outstream Video en Pauze...

Online

Video: Inkoopmogelijkheden

Onze premium videocontent bereikt wekelijks maar liefst 65% van alle Nederlanders. Bekijk hier de verschillende pakketten en inkoopopties.

Voorwaarden & Specificaties

Technische Specificaties Online Advertising

Vind hier de technische specificaties voor aanleveren van materiaal van online video, premium display & mixed IAB en van het partner netwerk DPG Media.

Inkoopvoorwaarden Display en Online Video

Inkoopvoorwaarden display en online video digitale platformen