OnlineVideo: Producten

Ad Alliance biedt jou het grootste lokale Online Videonetwerk van Nederland. Onze premium videocontent bereikt wekelijks maar liefst 65% van alle Nederlanders.  In te kopen via één loket en uitgeleverd in een brand safe omgeving voor een kwalitatief contact met jouw doelgroep.  Wij bieden zowel Instream Video als Bumper Ads als Outstream Video en Pauze Ad aan. Hieronder een greep uit ons netwerk.

Factsheet Outstream Video_AdAlliance.pdf (464,35 KB)

Inkoopmogelijkheden

Instream Video

Een video-advertentie die zich in dezelfde stream bevindt. De advertentie wordt voorafgaand (preroll) of tijdens (midroll) de videocontent getoond.

Bumper Ad

Een advertentie met een duur van maximaal 6 seconden, die vóór de videocontent wordt getoond.

Outstream Video

Een advertentie die autonoom op de pagina draait – dus niet vóór of tijdens de videocontent – en wordt getoond tussen de tekst op een pagina. Het formaat van de video (horizontaal, verticaal of rechthoekig) past zich automatisch aan het scherm aan, ongeacht het platform of apparaat waar het op wordt uitgespeeld.

Factsheet Outstream Video

 

 

Pauze Ad

Met ons nieuwste product, de Pauze Ad, is het mogelijk om het pauzemoment bij longform content op het grote scherm te claimen. De Pauze Ad wordt getoond op het moment dat kijkers de content tijdelijk stop zetten. Deze unieke positie heeft een hoge attentiewaarde. Maak hiervan optimaal gebruik door in de uiting een link te maken naar het pauzemoment. In 2022 starten we met de inzet op RTL XL. Sturing is mogelijk naar programma, regio of tijd.

ContentProductCPM
RTL XLPauze Ad€ 20,00

Bekijk ook deze gerelateerde informatie.

Ratecards

Online Video 2022

Ad Alliance biedt jou het grootste lokale Online Videonetwerk van Nederland. Onze premium videocontent bereikt wekelijks maar liefst 65% van alle Nederlanders. In te...

Online

Video: Inkoopmogelijkheden

Onze premium videocontent bereikt wekelijks maar liefst 65% van alle Nederlanders. Bekijk hier de verschillende pakketten en inkoopopties.

Online

Video: Audience targeting

Op basis van jouw targeting wens op online video zetten we de juiste data in, dat maakt dat we nog beter de juiste consument...

Voorwaarden & Specificaties

Technische Specificaties Online Advertising

Vind hier de technische specificaties voor aanleveren van materiaal van online video, premium display & mixed IAB en van het partner netwerk DPG Media.

Voorwaarden & Specificaties

Inkoopvoorwaarden display en online video

Inkoopvoorwaarden display en online video digitale platformen NL/EN