16 december 2020Annuleringsbeleid, spoedmutaties & bereikbaarheid Ad Alliance

Helaas bracht de persconferentie gisteravond geen goed nieuws en hebben we weer te maken met aangescherpte maatregelen. Wij begrijpen dat flexibiliteit en snelheid van handelen nu belangrijk is voor jou en we doen er alles aan om hier zo goed mogelijk aan tegemoet te komen.

Geen annuleringskosten spotinkoop
Als jouw campagne naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen noodgedwongen geannuleerd moet worden, brengen we hier, rekening houdend met de reguliere sluitingsdagen, tot nader order geen kosten voor in rekening. Dit geldt voor de campagnes die in december en januari op onze zenders zijn ingekocht en voor de campagnes die vanaf nu ingekocht gaan worden. Spoedmutaties die na sluiting van de zenders plaatsvinden worden tot en met woensdag 16 december kosteloos doorgevoerd. Vanaf 17 december zijn we helaas genoodzaakt hier de reguliere kosten voor in rekening te brengen.

Bereikbaarheid
Ad Alliance volgt de richtlijnen van de overheid en onze mensen werken vanuit huis. Dit heeft uiteraard geen consequenties voor de bereikbaarheid van jouw contactpersoon. Is er een spoedsituatie buiten kantooruren, dan kun je contact met ons opnemen via onze noodnummers. Een collega van Ad Alliance neemt dan direct contact op en kan dan bijvoorbeeld schakelen met de eindregie.

De komende tijd zal duidelijk worden wat de impact van deze nieuwe maatregelen zullen zijn. Vanuit Ad Alliance hopen wij dat we de uitdagingen die de komende periode met zich meebrengt weer gezamenlijk het hoofd kunnen bieden en wensen we je alvast fijne feestdagen.