15 december 2020PLUS, Ad Alliance en Initiative lanceren ‘All You Need Is Love’ spin-off: ‘Bestemming: Weerzien’

Er komt een bijzondere kerst aan, één waarbij elkaar weerzien niet vanzelfsprekend is, maar minstens zo belangrijk. PLUS supermarkten kiest daarom deze kerst voor het thema weerzien. In het TV-format ‘Bestemming: Weerzien’, een partnership tussen PLUS supermarkten en ‘All You Need Is Love’, uit de koker van Ad Alliance en Initiative, zien we acht prachtige weerziensverhalen, van groot tot klein.

Met de kerstcampagne rondom het thema weerzien, kwam PLUS bij Initiative en Ad Alliance met de opdracht om de aanpak te verrijken met een partnership. De aansluiting met RTL programma ‘All You Need Is Love’ was naadloos en zo ontstond de ‘All You Need Is Love’ spin-off ‘Bestemming: Weerzien’. In dit format komt al het kenmerkende van AYNIL én PLUS terug, want goed eten is samen eten, ook deze kerst.

In ‘Bestemming: Weerzien’ neemt Robert ten Brink je mee in acht ontroerende weerziensverhalen uit heel Nederland. De gasten hebben elkaar maanden of zelfs jaren niet gezien, door verhuizingen, relaties, kinderen en de afgelopen tijd door COVID-19. Ter plekke maakt foodblogger Francesca in een foodtruck heerlijke kerstgerechten klaar.

De ontmoetingen in ‘Bestemming: Weerzien’ kenmerken zich door de tijd. De gasten vallen elkaar dan ook niet zoals gewoonlijk in de armen, maar ontmoeten elkaar voor een plexiglasscherm. Hier wordt zo veel als mogelijk gezoend, geknuffeld en er worden traantjes weggepinkt, een echt AYNIL-weerzien, maar dan anno 2020.

Naast ‘Bestemming: Weerzien’ is op plus.nl ‘Kerst met Francesca’ te zien. Hierin duik je, the day after, met Francesca als hostess en kok, dieper in de verhalen van de gasten en kom je meer te weten over Francesca’s kerstgerechten. Bovendien vind je hier alle recepturen en de boodschappenlijstjes om zelf aan de slag te gaan met haar kerstgerechten. Als piek op de kerstboom is PLUS ook onderdeel van de grote ‘All You Need Is Love’ kerstspecial op 24 december bij RTL 4.

Met de allround aanpak van dit partnership maakt PLUS zichzelf tot een essentieel onderdeel van de Nederlandse kerstcultuur.

‘Bestemming: Weerzien’ is iedere werkdag vanaf maandag 14 december tot kerstavond om 19:20 te zien bij RTL 4 en op www.rtl.nl/bestemmingweerzien.