RTL Z Billboard aanbod

Breed scala aan interessante mogelijkheden

Billboards rond RTL Z-programma’s of -items zoals Z Docs, het Weer, de Klok en de Market Update bieden de mogelijkheid om op een effectieve manier jouw doelgroep te bereiken. Wil je meer weten over de billboard mogelijkheden bij RTL Z? Neem dan contact op met Peter Markus, via peter.markus@adalliance.nl. Bekijk hieronder het actuele billboardaanbod.

RTL Z weer

Met het RTL Z Weer haak je met je merk in op een thema dat een groot publiek bezighoudt. Dit populaire onderdeel biedt diverse weerproposities (zoals Weather Today) op verschillende uitzendmomenten op de dag.

 

 

 

 

 

 

RTL Z Klok

De RTL Z Klok wordt ieder heel uur uitgezonden, vlak voor het live RTL Z Nieuws.

 

 

 

 

 

 

 

RTL Z Market Update

RTL Z Marketupdate richt zich op beleggers en geeft hen o.a. een update van indexen, grondstoffen, valuta en rentestanden. Deze update wordt meerdere keren per dag uitgezonden (ca. 16 keer).

 

 

 

 

 

 

Z Doc

Primetime: Elke werkdag boeiende en spraakmakende documentaires. De onderwerpen zijn elke dag anders, maar altijd interessant. Van Stephen Hawking tot aan Virgin Atlantic en van Ongelooflijk Vliegende Auto’s tot aan Alles Over De Indische Oceaan.

 

 

 

 

 

The Profit

Primetime: Amerikaanse realityserie waarin de steenrijke zakenman Marcus Lemonis naar bedrijven speurt die op het randje van faillissement balanceren. Om deze bedrijven van de ondergang te redden, pompt Marcus een deel van zijn vermogen in het bedrijf en doet hij er alles aan om het weer gezond te krijgen. In ruil daarvoor wil hij een aandeel in het bedrijf en een percentage van de winst.

 

 

 

 

 

Undercover Boss

Primetime: Hoe kom je er als baas achter hoe het werkelijk reilt en zeilt in je bedrijf? In Undercover Boss zie je de oplossing. Wekelijks laat een directielid zijn of haar strakke outfit in de kast en mengt zich tussen het personeel van het bedrijf. Uiteindelijk wordt hun ware identiteit onthuld, wat soms leidt tot grote schrik onder het personeel.