Update ‘Nederland Gaat Weer Open’


Na drie weken zijn er ruim 600 mooie, ontroerende en bijzondere inzendingen binnengekomen. Een gevarieerde selectie van inzendingen is tot nu toe verwerkt in acht verschillende reclameblokken. Het succes van dit initiatief blijkt uit de mooie reacties van ondernemers.

Naast veel berichten van familie, vrienden en zakelijke connecties werd ik ook op straat herkend door bijvoorbeeld de bloemenman op de markt. We zien ook een verdubbeling van het aantal bezoekers op onze website. Het was voor het eerst in 3 maanden weer eens gezellig (maar op afstand) druk in de showroom, dus dat is een heel goed teken en daarvoor wil ik jullie alvast hartelijk danken! Het geeft ons weer nieuwe energie en motivatie na de rare afgelopen weken.

Zorgoutlet Midden Nederland

Na de eerste keer uitzenden kwamen er bijna 100 mails binnen met reserveringen en informatie aanvragen. Ook de telefoon is blijven rinkelen! Ik wil jullie enorm bedanken! Wat een geweldige kans om met een reclamespot op tv te komen. Dat is voor een klein bedrijf als het onze nooit haalbaar. Dankzij dit soort initiatieven loop ik weer te stralen en kunnen we positief blijven.”

Restaurant & hotel Hoog Holten

Het ‘open reclameblok’ is dagelijks tussen 18.00 uur en 24.00 uur te zien bij RTL 4 en bij RTL 5, RTL 7, RTL 8 en RTL Z tussen 19.30 uur en 23.00 uur.

Bekijk de compilatie video met een aantal leuke inzendingen die we hebben geselecteerd. Dit initiatief is inmiddels gesloten.