Adverteren bij Ziggo Sport

Terug naar overzicht

Waar alle sportcontent samenkomt

Bij Ziggo Sport zie je alle sportwedstrijden die je niet wil missen. Aangevuld met uitgebreide voor- en nabeschouwingen kijk je de klok rond. Bij Ziggo Sport zijn alle Formule 1-wedstrijden live te volgen en de successen van Max Verstappen zorgen steevast voor hoge kijkcijfers. Populair is ook het voetbal uit de Spaanse Primera División en ook de Engelse Premier League is exclusief bij Ziggo Sport te zien. De zender besteedt veel aandacht aan golf, tennis, NBA basketbal, rugby, atletiek, veldrijden, skiën, snowboard cross, beachvolleybal en Nederlandse competities met live hockey, basketbal, volleybal, korfbal en handbal. Op ziggosport.nl is een ruime hoeveelheid samenvattingen, hoogtepunten en fragmenten te bekijken.

Download factsheet Ziggo Sport Golf zendersheet 2021 Website van Ziggo Sport
  • Core doelgroep: mannen, 25-54 jaar
  • Ziggo

Laat je inspireren hoe jij ons netwerk kan inzetten.

Meer inspiratie

Koch Media: Formule 1 2020 Game

Andere merken die interessant voor jou kunnen zijn.

ESPN

ESPN is dé live sportzender van Nederland. Van iedere speelronde van de Eredivisie worden alle wedstrijden live uitgezonden, met uitgebreide voor- en nabeschouwingen.

RTL 7

Bij RTL 7 kan iedereen zich een held voelen.

Eurosport

Al sinds 1989 is Eurosport er voor de echte sportliefhebber. Met een aanbod van meer dan 120 sporten valt er voor elke sportfanaat iets te zien.

Lees het laatste nieuws rondom Ziggo Sport.

Ziggo Sport lanceert nieuw kanaal Ziggo Sport Tennis

Nog geen vast contactpersoon? Neem contact op met ons New Business Team.

Sales
Mail ons