Adverteren bij Ziggo Sport

Terug naar overzicht

De meest veelzijdige sportzender van Nederland

Ziggo Sport is de meest veelzijdige sportzender van Nederland en biedt een breed internationaal en nationaal sportaanbod met onder meer voetbal uit de Spaanse LaLiga, de Franse Ligue 1, de Italiaanse Serie A, FA Cup, de UEFA Nations League en WK/EK-kwalificatie voetbal. En vanaf seizoen 2024/2025 heeft Ziggo Sport de exclusieve uitzendrechten voor de UEFA Champions League, de UEFA Europa League en de UEFA Conference League. Deze drie competities zijn goed voor ruim 500 voetbalwedstrijden per jaar.

 

Daarnaast biedt Ziggo Sport het grootste raceaanbod met onder meer Formule 1 samenvattingen en live MotoGP, NASCAR, IndyCar, IMSA, Formule E, DTM  en nog veel meer. Verder bestaat het aanbod onder andere uit het beste tennis (met onder meer alle ATP 1000 en 500 toernooien, WTA 1000 en 500, Wimbledon en Davis Cup en Billie Jean King Cup) en alle golftoernooien op de PGA en European Tour, inclusief de Majors en de Ryder Cup.

Download factsheet Ziggo Sport Thema zendersheet 2023 Website van Ziggo Sport
  • Core doelgroep: mannen, 25-54 jaar
  • Ziggo
ziggo sport,ziggo,sport

Andere merken die interessant voor jou kunnen zijn.

ESPN

ESPN is dé live sportzender van Nederland. Van iedere speelronde van de Eredivisie worden alle wedstrijden live uitgezonden, met uitgebreide voor- en nabeschouwingen.

ESPN,sportzender,sport,sport op tv,adverteren rond sport

RTL 7

De zender in Nederland die wordt gekenmerkt door actie, humor, reality en sport.

rtl 7

Eurosport

Al sinds 1989 is Eurosport er voor de echte sportliefhebber. Met een aanbod van meer dan 120 sporten valt er voor elke sportfanaat iets te zien.

eurosport,sport

Lees het laatste nieuws rondom Ziggo Sport.

Nog geen vast contactpersoon? Neem contact op met ons New & Direct Business Team.

Mail ons