Nieuwe klant

Is het tijd om de eerste stap naar tv te zetten?

Of juist je online campagne aanvullen met nieuwe kanalen? Ben je op zoek naar de juiste influencers om jouw merk onder de aandacht te brengen? Ad Alliance is jouw partner in crime.

Wat mag je van ons verwachten?

Wie ben je? Wat zijn je doelstellingen? Wanneer is een campagne succesvol voor jou? Dit zijn dé vragen die voor ons uitgangspunt zijn bij een eerste gesprek. Wil jij een groot bereik creëren binnen jouw doelgroep rondom kwalitatieve content op het grote scherm? Of ben je juist meer op zoek naar een gerichte en impactvolle activatie?  

Met zo’n 40 televisiezenders, online video channels, Videoland, diverse digital native- én influencermogelijkheden heeft Ad Alliance alles in huis om een sterke media- of campagnestrategie op te tuigen, waarbij jóuw doelstellingen altijd ons uitgangspunt zijn. En met hulp van onze creatieve unit ALLY is het zelfs mogelijk om de volledige creatie uit handen te geven.  

Neem contact met ons op via de onderstaande ‘mail ons’-knop en je krijgt binnen 24 uur een persoonlijk bericht om een afspraak in te plannen. Vanaf het eerste contact begeleiden wij je gedurende het gehele proces: van aanvraag tot evaluatie. Wij blijven meedenken om de juiste keuzes voor jouw merk te maken en samen het beste resultaat te bereiken. Dat noemen wij ‘add a little… extra’.  

En om meteen het grootste vooroordeel weg te nemen: daar zijn zeker niet de grootste bedragen voor nodig. Door het grote portfolio van Ad Alliance hebben we genoeg mogelijkheden om een campagne op maat te maken, wat je budget ook is. Neem dus vooral contact met ons op.

Dus, waarom kiezen voor adverteren bij Ad Alliance?

  • Een breed netwerk van merken en influencers 
  • Snel een groot bereik
  • Brede én specifieke targeting mogelijk
  • Media-advies van aanvraag tot evaluatie
  • Een creatieve in house unit: ALLY
  • Een jongere standaarddoelgroep (25-54 jaar)
  • Kwalitatieve programmering in een brandsafe omgeving
  • Vergroot naamsbekendheid, websitebezoek en zoekgedrag naar jouw product of dienst  

Ons netwerk

Adverteren bij

Cases

Neem contact op met ons New Business team.

Sales
Mail ons