Team Early Creatie

Ontwikkeling van creatieve ideeën voor nóg meer impact

Creatie is essentieel voor de effectiviteit van onze producten en oplossingen. We willen onze creatieve ideeën daarom graag verder met jullie uitwerken en testen. Hieronder vind je per project alle informatie. Wil je met ons sparren over nieuwe creatieve mogelijkheden? Laat het ons weten en vul het contactformulier in of neem contact op met je vaste contactpersoon.

AI Billboard creatie

Fase in project: Optimization

Een billboard is hét product voor meer impact. Billboards zijn korte sponsorvermeldingen voor of na een programma. In 5 seconden heb je meteen de aandacht van de kijker en tegelijkertijd lift je mee op het umfeld van het programma. Wat als de adverteerder of bureau bijv. een logo, packshot, pay-off, typerend campagnebeeld en font aanlevert en we via kunstmatige intelligentie billboards kunnen genereren die creatief inhaken op de verschillende programma’s én herkenbaar zijn als één campagne?

De eerste billboardcampagne i.s.m. Rivella, waarvan het merendeel van het materiaal is gegenereerd door een AI-tool, is in juli zeer succesvol gestart. De Studio van Ad Alliance gebruikte het prachtige gegenereerde beeldmateriaal als basis en voegde onder andere packshots, kleurcorrectie, voice-over en bewegingen toe. Door deze productiemethode produceerden we efficiënt meerdere uitingen die geweldig passen bij het programma B&B Vol Liefde voor extra campagne-effect. Meer over deze innovatieve samenwerking lees je hier.

De komende periode richten we ons op het maken van meer campagnes en in welke mate dit verder geautomatiseerd kan worden. We testen bovendien veel met de updates van de tools, zoals bijvoorbeeld de Photoshop Beta integratie van Adobe Firefly.

Neem contact met ons op

QR-code in een commercial

Fase in project: Ready to test

Door middel van een QR-code in een commercial kan de kijker nog makkelijker een website bezoeken, app installeren of gebruik maken van een aanbieding. Dit zorgt ervoor dat een uiting nóg effectiever wordt, mits op de juiste manier (strategisch en creatief) ingezet. Maar wat is de juiste manier van inzetten? Over de optimale positie in de uiting, de grootte of bijvoorbeeld ondersteuning met voice-over of tekst is nog weinig bekend. Wij zoeken adverteerders om hiermee te experimenteren en samen te leren.​

Interesse? Vul het contactformulier in!

Neem contact met ons op