Adverteren bij RTL Z

Terug naar overzicht

RTL Z is hét zakelijke merk voor de ondernemende mens

RTL Z is de nieuws- en zakenzender van Nederland en biedt haar kijkers dagelijks actualiteit, inspiratie en infotainment. Van het laatste nieuws tot inspirerende documentaires en human interest programma’s; je vindt het bij RTL Z. Het nieuwsmerk richt zich op de ondernemende doelgroep, met het accent op MKB’ers, ZZP’ers, zakelijke beslissers en beleggers. Online is RTL Z onderdeel van het domein ‘economie’ op de website van RTL Nieuws. Het platform brengt actualiteit, verdieping en vermaak naar ondernemers en carrièremakers. Op TV en online is RTL Z 24/7 bereikbaar voor haar gebruikers om op de hoogte te blijven van nieuws, business, beurskoersen en tech. RTL Z biedt krachtige contactmogelijkheden met doelgroepgerichte programmering, web, app, social media, live en on demand.

Download factsheet
  • Core doelgroep: 25-59 jaar
  • RTL Nederland

Laat je inspireren hoe jij ons netwerk kan inzetten.

Meer inspiratie

Rabobank

Andere merken die interessant voor jou kunnen zijn.

RTL Nieuws

RTL Nieuws informeert nieuwsgierig Nederland 24/7 via TV, apps en de website.

rtl nieuws

DPG Media

De toonaangevende online merken van DPG Media bieden samen met de andere sterke online merken van Ad Alliance een uniek cross-mediaal portfolio

National Geographic

National Geographic wil met thema’s als natuur, geschiedenis en avontuur kijkers inspireren om de wereld te ontdekken.

natuur,geschiedenis,avontuur,national geographic,reizen,wereld

Interesse in samenwerking met RTL Z? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon of met één van onderstaande collega’s.