De kracht van...Branding

Terug naar overzicht

ALLY: jouw creatief-strategisch bondgenoot.

Met de inzet van branded content werk je op een onderscheidende, natuurlijke manier aan jouw naamsbekendheid of merkvoorkeur. Samen met jou werken we aan een ijzersterk concept waardoor je gezien én onthouden wordt door jouw doelgroep. Maak gebruik van de kracht van onze zenders of ga een intensieve samenwerking aan met onze populaire content.

Wil je jouw doelgroep ook online bereiken? Met plezier verbinden wij TV en online naadloos aan elkaar waarbij we massabereik en heel specifiek bereik realiseren. Wie kent jouw merk straks niet?

Wat is branded content?

Met branded content versmelt jouw merk met de content van bijvoorbeeld een video, online content of televisieprogramma waardoor het merk op een natuurlijke manier bij de juiste doelgroep terechtkomt en jij profiteert van een vergroting van de merkbekendheid en top-of-mind awareness. Bij Ad Alliance hebben we veel verschillende mogelijkheden om jouw merk onder de aandacht te brengen. Denk bijvoorbeeld aan redactionele aandacht op de sportzenders, product placement in een serie of een op maat gemaakte branded video.

Waarom branded content advertising?

Uit onderzoek blijkt dat branded content sterk bijdraagt aan een positieve beeldvorming van een merk. Het realiseert effect tot diep in de funnel, met name op overweging en voorkeur. De zichtbaarheid van het merk, de fit tussen het programma en het merk en de waarneming van het programma zijn bepalend voor de effectiviteit van branded content.

Branded content bij Ad Alliance

Als je Ad Alliance zegt, zeg je ALLY! Team ALLY is jouw creatief-strategische bondgenoot en hét team van campagne- en contentstrategen, creatieven, vormgevers, productieprofessionals, digitale experts en projectmanagers dat zij-aan-zij met jou meestrijdt om jouw campagne echt onvergetelijk te maken.

Op basis van jouw briefing schrijft ALLY de campagnestrategie, bedenkt het creatieve concept, schrijft een effectief mediaplan en kiest de meest efficiënte productie-oplossing. Onze collega’s van projectmanagement zorgen uiteindelijk voor de gehele uitvoering van de campagne. Daarbij word je betrokken bij elke belangrijke stap en kun je met vertrouwen je campagne aan Ad Alliance overlaten.

Lees meer over de kracht van Branding in onze cases

Meer inspiratie

Licor 43 Fresco

Nog geen vast contactpersoon? Neem contact op met ons New Business Team.

Mail ons