Team Early

Join the latest in ad innovation

Voor Ad Alliance is innovatie erg belangrijk. We willen graag samen met jullie sparren, leren, testen en bouwen. Zo brengen we samen met jullie de advertentiemarkt een stapje verder met goede innovaties en willen we ervoor zorgen dat onze producten en diensten zo goed mogelijk blijven aansluiten bij de behoeften van de markt. Daarom hebben we Team Early opgericht, een innovatief multidisciplinair team van collega’s, om jou als adverteerder, mediabureau of partner te betrekken bij de vroege ontwikkeling van onze producten en diensten.

Team Early is er voor early birds, de voorlopers in de industrie. Voor early adopters, die willen uitproberen, leren en experimenteren. Samen aan de slag in de early stages, met projecten die het daglicht nog niet hebben gezien, producten of diensten die een halffabricaat zijn of nog slechts een idee. Ideeën en gedachtes waarin we geloven. Team Early is er voor iedereen die wil innoveren. Let’s innovate together!

Spreekt dit je aan? Kijk dan snel verder op deze pagina. Hier vind je alle projecten waar we graag samen met jou aan werken. We hebben ze geclusterd in drie themagebieden: Creatie, Product en Services. Per project vind je meer informatie en hebben we aangegeven in welke fase dit project zich bevindt: Early conversations, Ready to test, Optimization en Ad Alliance market release.

Wil je meer weten of samen met ons op innovatiereis? Vul dan het invulformulier onderaan deze pagina in en we nemen contact met je op!

Bekijk hier de afgeronde projecten

Thema's

Creatie

Ontwikkeling van creatieve ideeën voor nóg meer impact

Product

De ontwikkeling van nieuwe advertentieproducten

Early conversations

Insights as fuel for innovation.

We gaan graag het gesprek met jullie aan over toekomstige ontwikkelingen, producten en diensten. Bijvoorbeeld op basis van brainstorms, ronde tafel sessies of inspirerende sessies van interne en externe sprekers. De sessies moeten nog worden gepland, dus binnenkort volgt hierover meer informatie. Houd deze pagina in de gaten!

Bekijk hier de afgeronde projecten

Neem contact met ons op!

Wil je op de hoogte worden gehouden van Team Early of meer weten over een specifiek project? Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.