Team Early Services

Tools om onze services te verbeteren

Met de ontwikkeling van nieuwe services willen we onze dienstverlening verbeteren en jullie helpen om nog effectiever te adverteren. We gaan hier heel graag met jullie over in gesprek om te sparren en uiteindelijk ook te testen. Hieronder vind je per project alle informatie. Heb je zelf een goed idee? Laat het ons weten en vul het contactformulier in of neem contact op met je vaste contactpersoon!

Inkoopportal

Fase in project: Early conversations

Het is bij Ad Alliance mogelijk om online video zowel programmatic als via managed services in te kopen. Hier willen we een derde inkoopmogelijkheid aan toevoegen, namelijk selfservice via een inkoopportal. Met deze portal kunnen onze relaties 24/7 producten inkopen en krijgen ze inzichten over hun – via de portal ingekochte – campagnes bij Ad Alliance. Op dit moment wordt er binnen Ad Alliance hard gewerkt aan de ontwikkeling van deze portal. In eerste instantie zal de portal alleen beschikbaar zijn voor online video, later gevolgd door display en andere producten.

In deze fase van het project zijn we op zoek naar directe (digital) adverteerders die met ons in gesprek willen over de gewenste mogelijkheden om online videocampagnes via deze tool in te kopen.

Wil je hierover meepraten?

Neem contact met ons op

Brainsight

Fase in project: Market release

Brainsight is een AI-gedreven eyetracking tool, die voorspelt waar en hoe mensen in de eerste 3 tot 5 seconden naar jouw uiting kijken. Via deze tool kunnen we met 94% accuratesse ten opzichte van live eyetracking analyseren wat de aandacht trekt (en wat niet).

Met de inzichten uit deze tool kunnen adverteerders bijvoorbeeld bepalen:

  • In hoeverre er aandacht is voor de belangrijkste boodschap
  • Of het logo wordt gezien
  • Of er aandacht is voor de verhaallijn

Ad Alliance heeft in samenwerking met mediabureau Dentsu een abonnement op deze tool en wil de effectiviteit en toegevoegde waarde van deze tool graag testen met adverteerders. We bieden daarom per geïnteresseerde eenmalig een test aan. Wil je hier meer over weten?

Neem contact met ons op

Ondertiteling van commercials

Fase in project: Ready to test

Uit onze onderzoeken naar ondertiteling van commercials blijkt dat dit als zeer positief wordt ervaren. Maar liefst 90% vindt het belangrijk dat reclames worden ondertiteld voor inclusiviteit. Ook leidt het tot een betere waardering van de creatie, boodschap-overdracht en een positievere merkhouding. ​We werken aan nieuwe automatiseringsmogelijkheden voor het ondertitelen van commercials die we graag met jullie willen testen. Neem snel contact met ons op als je hierin geïnteresseerd bent!

Neem contact met ons op