Team Early Services

Tools om onze services te verbeteren

Met de ontwikkeling van nieuwe services willen we onze dienstverlening verbeteren en jullie helpen om nog effectiever te adverteren. We gaan hier heel graag met jullie over in gesprek om te sparren en uiteindelijk ook te testen. Hieronder vind je per project alle informatie. Heb je zelf een goed idee? Laat het ons weten en vul het contactformulier in of neem contact op met je vaste contactpersoon!

Brand Fit Monitor

Fase in project: Optimization

Een belangrijke voorspeller voor het succes van een Branded Content samenwerking is de brand fit tussen merk en programma. Deze brand fit kunnen we vanaf nu ook bepalen op basis van waarden, met behulp van de nieuwe Ad Alliance Brand Fit Monitor. Deze monitor maakt inzichtelijk in hoeverre de waarden van merken overeenkomen met die van programma’s.

Om de monitor te kunnen bouwen hebben we een onderzoek gedaan onder maar liefst 7500 respondenten en hen gevraagd naar de waarden van 50 merken van adverteerders en 26 programma’s. Met behulp van de tool is er heel eenvoudig een match te maken tussen merk en programma op basis van de waardenprofielen. Meer weten over het onderzoek en de tool? Ons researchteam deelt graag de inzichten uit de Brand Fit Monitor met je.

Neem contact met ons op
scherm­afbeelding 2024 01 23 om 09.58.23

Ad Alliance Portal

Fase in project: Ad Alliance market release

Het is bij Ad Alliance mogelijk om online video zowel programmatic als via managed services in te kopen. We hebben hier een derde inkoopmogelijkheid aan toegevoegd; namelijk selfservice via een inkoopportal. Met deze Portal kunnen onze relaties 24/7 producten inkopen en krijgen ze inzichten over hun – via de Portal ingekochte – campagnes bij Ad Alliance. De Portal staat nu succesvol live en vind je via www.adalliance.nl/inkoopinformatie/portal.

Neem contact met ons op