Early

Join the latest in ad innovation

Welkom bij Early, het innovatieplatform van Ad Alliance!

Via Early betrekken we jou als adverteerder, mediabureau of partner eerder bij de vroege ontwikkeling van onze producten en diensten. Via Early gaan we samen met jullie sparren, leren, testen en bouwen met als doel samen de advertentiemarkt weer een stapje verder te brengen met goede innovaties en onze producten en diensten te verbeteren.

Early is er voor early birds, de voorlopers in de industrie. Voor early adopters, die willen uitproberen, leren en experimenteren. Samen aan de slag in de early stages, met projecten die het daglicht nog niet hebben gezien, producten of diensten die een halffabricaat zijn of nog slechts een idee. Ideeën en gedachtes waarin we geloven. Early is er voor iedereen die wil innoveren. Let’s innovate together!

Spreekt dit je aan? Kijk dan snel verder op deze site. Hier vind je alle projecten waar we graag samen met jou aan werken. We hebben ze geclusterd in 3 themagebieden: Creatie, Product en Services. Per project vind je meer informatie en hebben we aangegeven in welke fase dit project zich bevindt: early conversations, ready to test en ready to go.

Wil je meer weten of samen met ons op innovatiereis? Vul dan het invulformulier onderaan deze pagina in en we nemen contact met je op!

Thema's

Creatie

Ontwikkeling van creatieve ideeën voor nóg meer impact

Product

De ontwikkeling van nieuwe advertentieproducten

Early converstations

Insights als fuel for innovation.

We gaan graag het gesprek met jullie aan over toekomstige ontwikkelingen, producten en diensten. Bijvoorbeeld op basis van brainstorms, ronde tafel sessies of inspirerende sessies van interne en externe sprekers. De sessies moeten nog worden gepland, dus binnenkort volgt hierover meer informatie. Houd deze pagina in de gaten!

Neem contact met ons op!

Wil je op de hoogte worden gehouden van Early of meer weten over een specifiek project? Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.