Early Afgeronde projecten

Afgeronde projecten

Onderstaande projecten hebben alle testfases van Early succesvol doorlopen en zijn daarmee toegevoegd aan het aanbod van Ad Alliance van producten, creatiemogelijkheden en services. Ben je benieuwd wat deze afgeronde projecten voor jouw volgende campagne kunnen betekenen? Neem dan contact op via de button onder het project of mail je vaste contactpersoon.

Brainsight

Brainsight is een AI-gedreven eye-tracking tool, die voorspelt waar en hoe mensen in de eerste 3 tot 5 seconden naar een uiting (bijvoorbeeld een commercial, display of website) kijken. Via deze tool kunnen we bijvoorbeeld inzichtelijk maken:

  • In hoeverre er aandacht is voor de belangrijkste boodschap
  • Of het logo wordt gezien
  • Of er aandacht is voor de verhaallijn

Via Early hebben we samen met adverteerders gekeken in hoeverre de uitkomsten van deze tool van toegevoegde waarde zijn voor hen. En met groot succes: we hebben 17 uitingen van verschillende merken getest. Inmiddels is de tool voor de gehele markt beschikbaar en is daarmee het eerste Early-project dat is omgezet naar het Ad Alliance productportfolio. Wil jij ook gebruik maken van deze eye-tracking tool? Laat het ons weten via de button hieronder of neem contact op met je Client Lead.

Neem contact met ons op