Sport

Terug naar overzicht

ADD A LITTLE... SPORT

Inkoopmogelijkheden

Sportpakket

Heb je een commercial? Plaats deze dan in het Sportpakket!

 

Het Sportpakket zorgt ervoor dat jouw spot wordt geplaatst rondom populaire sportprogramma’s en wedstrijden. Zo plaatsen we jouw boodschap bij RTL 7 sport-content en op de Ziggo Sport-kanalen, bij ESPN en Eurosport. Een mooie manier om een groot aantal voetballiefhebbers maar ook fans van Formule 1, darts, basketbal, rugby en nog veel meer mooie sporten te bereiken.

  • Sturing op mannen 25-54 jaar.
  • Voor dit pakket geldt de tijdvak-basisprijs.
  • Productindex: 120.

Billboarding

Ga je voor kort maar krachtig? Denk dan eens aan billboarding

 

Met billboarding plaats je jouw product of dienst midden in de belevingswereld van de sportliefhebber. Zo profiteer je van de band met de kijker, het umfeld en de populariteit van de vele sportprogramma’s en -wedstrijden. Voor een relatief lage prijs genereer je snel een groot bereik via TV en online.

Online

Direct op de bal met online inzet

Online kan jouw boodschap gericht worden ingezet binnen onze verschillende sportplatformen. We bieden hierin verschillende mogelijkheden aan:

  • VTBL is een online voetbalplatform met maandelijks ruim 1,5 miljoen unieke bezoekers, waar de dagelijkse actualiteit wordt besproken met exclusieve content, transfernieuws, interviews en samenvattingen van de Europa League. VTBL is te vinden op Facebook, Instagram, YouTube, www.vtbl.nl en natuurlijk in de VTBL App.
  • ESPN.nl. Met ESPN GO heeft de voetballiefhebber overal live toegang tot ESPN (ook binnen de EU). Alle wedstrijden die ESPN live uitzendt zijn tot 72 uur terug te kijken op nl of via de ESPN-app. Daarnaast kunnen alle volledige Eredivisiewedstrijden en wedstrijden uit de TOTO KNVB Beker het hele seizoen online worden teruggekeken.
  • Op ziggosport.nl is een ruime hoeveelheid samenvattingen, hoogtepunten en fragmenten te bekijken. Van voetbal tot basketbal, van Formule 1 tot volleybal. Een grote groep sportliefhebbers is hier te vinden.
  • Online platforms. Ook bieden we specifieke sport platforms aan: meepraten over het laatste voetbalnieuws doe je op Voetbalzone.nl. Met wielerrevue.nl zit je dicht op het peloton. En met autobahn.eu ben je helemaal op de hoogte van alle autosport-nieuws.

 

Digital branded content

Vind de sweet spot met digital branded content

 

Door het koppelen van je merk aan de juiste makers en doelgroep weten we de ‘sweet spot’ van content marketing te vinden. Dit is de plek waar marketingdoelstellingen worden behaald. Ad Alliance maakt digital advertising persoonlijk door het merk aan de juiste makers en doelgroep te koppelen. Ons digitale netwerk bestaat uit een zeer breed aanbod van influencers en websites in verschillende domeinen en doelgroepen. Met een selectie grote Nederlandse influencers, blogs en communities hebben we een exclusieve samenwerking. De content mogelijkheden variëren van sponsered stories- en video’s tot social only posts en van fan marketing tot podcast advertising. Distributie van content is ook mogelijk. Daarnaast bieden we op dit netwerk zowel bestaande als eigen impactvolle display formaten aan.

Laat je inspireren hoe jij deze inkoopvorm kan inzetten.

Meer inspiratie

Koch Media: Formule 1 2020 Game

Bekijk ook deze gerelateerde informatie.

Billboarding

Billboardpakketten

Ideaal wanneer je je merkbekendheid een boost wil geven.

Online
branded content,online,influencers,branded articles,branded video's,social only,fan marketing,podcast advertising,contentdistributie,display,doelgroep

Branded Content Online

Ad Alliance helpt jouw merk met het vertellen van je verhaal.

Meer nieuws en inspiratie

Ziggo Sport

Eurosport

RTL nieuwe thuisbasis van de UEFA CHAMPIONS LEAGUE

FOX Sports wordt ESPN: zelfde zenders, andere naam

Neem contact op voor meer informatie

Mail ons Of bel ons op!