Adverteren bij Influencers & Publishers: Food & Health

Terug naar overzicht

Influencers & Publishers: Food & Health

Ad Alliance heeft het grootste food netwerk van Nederland. Onze foodies maken content voor iedereen met een passie voor eten en drinken. Met een grote variatie aan topics: de lekkerste verwennerijen, gezonde voeding, vegetarische maaltijden, koken voor het gezin en nog veel meer goed eten.

Influencers en publishers in dit segment zijn onder andere:

Brenda Kookt, Cupcakerecepten, De Groene Meisjes, De Hippe Vegetariër, Food and Friends, Foody, Francesca Kookt, Gewoon wat een studentje ’s avonds eet, Jennie from the Blog, Jenny Alvares, KeukenLiefde, Laura’s Bakery, Lekker en Simpel, Lekker eten met Linda, Leuke Recepten, Liefde voor Lekkers, Mynd, My Taste, Oh My Foodness, Optima Vita, Rutger Bakt, Uit de keuken van Fatima, Voedzaam en Snel.

Download factsheet
  • Core doelgroep: 20-49 jaar

Laat je inspireren hoe jij ons netwerk kan inzetten.

Meer inspiratie

PLUS Proefkoken

Cordaid #foodbattle

Andere merken die interessant voor jou kunnen zijn.

Influencers & Publishers: Lifestyle Vrouw

De influencers en publishers in dit segment bepalen de nieuwste trends op het gebied van fashion, beauty, home deco, lifestyle en travel.

Influencers & Publishers: Tech & Nieuws

Dit zijn de platformen voor mannen met een bovengemiddelde interesse in design, gadgets, lifestyle en nieuws.

Influencers & Publishers: Entertainment

Dit segment bestaat uit pure entertainment titels.

Partner netwerk: We Are Era

We Are Era bereikt uiteenlopende doelgroepen via verschillende platforms waaronder YouTube, TikTok, Facebook, Instagram en meer.

Partner netwerk: DPG Media

De toonaangevende online merken van DPG Media bieden samen met de andere sterke online merken van Ad Alliance een uniek cross-mediaal portfolio

24Kitchen

24Kitchen is hét food-lifestyle platform van Nederland en wil iedereen die kookt en lekker wil genieten iedere dag hulp en inspiratie bieden bij het bereiden van een maaltijd.

TLC

TLC is hét non-fictie en lifestyle entertainment kanaal voor vrouwen.