Adverteren bij Crime+Investigation

Terug naar overzicht

True crime: echte misdaad onderzocht

Crime+Investigation onderzoekt de duistere kanten van het menselijk leven. Het biedt de kijkers verhalen van waargebeurde misdaden. Deze ongelooflijke verhalen zijn vaak de inspiratie achter jouw favoriete tv-series. In de programma’s van Crime+Investigation worden de deuren naar misdaadlaboratoria, politiearchieven en rechtbanken voor jou geopend. Als kijker word je meegesleept met de recherches terwijl zij bewijsstukken bij elkaar zoeken en de aanwijzingen aan elkaar puzzelen. Jij reist mee naar de kern van de criminele onderwereld en ontdekt de waarheid achter de titels en namen van ’s werelds beruchtste misdaden en moordenaars.

Download factsheet
  • Core doelgroep: 24-54 jaar
  • A+E Networks

Andere merken die interessant voor jou kunnen zijn.

RTL Crime

RTL Crime geeft iedere crime-liefhebber een alibi met Nederlandse en internationale detective- en misdaadprogramma’s van de hoogste kwaliteit.

RTL Crime,crime,crime tv,misdaad tv

ID

ID vertelt de waargebeurde verhalen over waar mensen toe in staat zijn als ze tot het uiterste worden gedreven.

spanning,waar gebeurd,drama,mysterie,praakmakende moordzaken,vermissingen,crimes passionele,politie,lust,wraak,hebzucht,jaloezie

HISTORY Channel

HISTORY Channel verbindt onze moderne wereld op een intrigerende, spannende en vaak verbazende manier met zijn historische wortels.

history,history channel,tv zender,tv channel,Pawn Stars,Storage Wars,AX Men,Counting Cars,American Pickers,Mountain Men,Ice Road Truckers.,geschiedenis,Most extreme Airports,Ancients Behaving Badly

Nog geen vast contactpersoon? Neem contact op met ons New Business Team.

Mail ons