Adverteren bij Eurosport

Terug naar overzicht

Jaarlijks meer dan 3.000 uur live sport

Al sinds 1989 is Eurosport 1 dé zender voor de echte sportliefhebber en sinds 2005 is daar ook Eurosport 2 bijgekomen. Met een aanbod van meer dan 120 sporten vind je als kijker altijd jouw favoriete sport. Van de grote wielerrondes tot de Grand Slams en van snooker tot de wintersporten. En tot en met 2032 is Eurosport ‘Home of the Olympics’ waardoor je terecht kunt voor álle olympische wedstrijden.

Eurosport is ook ‘Home of The Experts’. Voormalig topsporters als Nicolien Sauerbreij, Herbert Cool, Michel Butter, Sabine Appelmans, Karsten Kroon, Kristie Boogert, Haya Lenards, Peter Bom, Rob Geurts, Inge Dekker en Ron Berteling zijn als (co-)commentator aan de zender verbonden.

Eurosport is ook beschikbaar via onze website eurosport.com en biedt gratis toegang tot nieuws, artikelen, uitslagen, podcasts en hoogtepunten van evenementen. Eurosport biedt ook toegang tot live streaming en on-demand toegang tot al onze Eurosport-kanalen, live-evenementen en andere premium inhoud. Voor de premium streaming en on-demand service is een abonnement nodig.

Download factsheet Website van Eurosport
  • Core doelgroep: mannen, 25-54 jaar
  • Warner Bros. Discovery

Andere merken die interessant voor jou kunnen zijn.

ESPN

ESPN is dé live sportzender van Nederland. Van iedere speelronde van de Eredivisie worden alle wedstrijden live uitgezonden, met uitgebreide voor- en nabeschouwingen.

ESPN,sportzender,sport,sport op tv,adverteren rond sport

RTL 7

De zender in Nederland die wordt gekenmerkt door actie, humor, reality en sport.

rtl 7

Ziggo Sport

Bij Ziggo Sport zie je alle sportwedstrijden aangevuld met uitgebreide voor- en nabeschouwingen.

ziggo sport,ziggo,sport

Nog geen vast contactpersoon? Neem contact op met ons New & Direct Business Team.

Mail ons